Ki lehet Kártyabirtokos?

Ki lehet kártyabirtokos?
Kiskunfélegyházi, bugaci, bugacpusztaházi, móricgáti, jászszentlászlói, petőfiszállási, pálmonostorai, gátéri, tiszaalpári, kunszállási, fülöpjakabi és kiskunmajsai lakóhellyel rendelkező, illetve kiskunfélegyházi székhelyű, telephelyű munkáltatónál munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló, kiskunfélegyházi lakóhellyel nem rendelkező természetes személy, valamint kiskunfélegyházi köznevelési intézményben tanuló, hallgatói jogviszonyban álló természetes személy.

Hány éves kortól igényelhető a Félegyháza Kártya?
6 éves kortól, azonban a 14 éven aluli személyek törvényes képviselőjük útján jogosultak kártyát igényelni.

Mennyibe kerül?
A felhasználók számára a kártya kezdeti, bevezető díja 1000 Ft/kártya.

Hol vehetőek igénybe a kedvezmények?
A Félegyháza Kártya által biztosított kedvezmények a kártya érvényességi idején belül az elfogadóhelyek listája menüpont alatt található üzletekben, szolgáltatóknál vehetőek igénybe.

Milyen módon vehető át a Félegyháza Kártya?
A Félegyháza Kártya ügyfélszolgálata a Polgármesteri Hivatal épületében, a Tourinform irodában (https://www.facebook.com/) található, ahol a kártya személyesen igényelhető, majd az azonnali legyártás után át is vehető. Az Online felületen rendelt kártyák estében kérhető a postai úton való kézbesítés, ebben az esetben az igény beérkezésétől számított 15 napon belül kerül kézbesítésre a kártya, amennyiben az átutalás megérkezett a megadott bankszámlaszámra. Online igénylés esetén is lehetőség van személyes átvételre, ebben az esetben szükséges a befizetést igazoló szelvény bemutatása.